Frukost och annat.

Jag har börjat med en ny grej, frukost. För jag behöver det. Min energi är bättre nu än i januari. Jag somnar med eller innan barnet varannan kväll. Då orkar jag gå upp tidigt på morgnarna. Det är ovant och skönt.


Idag: hallonkräm med havremjölk, två mackor, apelsinjuice och en järnshot (ej i bild). 

En annan grej som hjälper är att ljuset börjar återvända. Som norrbottning kan jag bli nästan hög av dagsljus efter vintern. Solen kom upp när jag gick till bussen.


Nu sitter jag på bussen!

I förrgår var det alla hjärtans dag. N gav mig en krukväxt som vi ska vårda tillsammans. Igår gick vi och köpte en kruka till den. C hade gjort ett fint paket till mig på dagis som innehöll en toarulleskulptur. Jag gav N ett mörkrostat kaffe. 
Efter maten som var raggmunkar med bacon for my pleasure spelade N och C upp en pjäs för mig där C var platschef på ett bygge. De var båda klädda i reflexkläder och N var lärling. Jag blev mycket glad över pjäsen. 
 

Kommentarer