Här är jag, mitt kök, mitt stök, min frukost idag.

Jag kommer inte att fortsätta med Lisa Onekligen Bjärbos februarifoton efter det här, men jag rekommenderar fotoutmaningen till andra. 

Här är jag. Notera handavtrycket på spegeln, även känt som stök. 


Här nedan är mitt kök. Det du ser är egentligen inte köket, utan valda delar av matsalen. Själva köket är en korridor som på de tidigare ägarnas initiativ helrenoverades i svart. Efter att vi la in ljusare golv där har jag åtminstone ledsyn om vintrarna. Matsalen tycker jag tycket om. Där förekommer även vårt stök.Här är mitt barn och mer stök.


Nedan ser du min frukost idag. Jag tyckte det var roligt att barnet åt frukost utklädd till ninja. Ninjamasken är ett par trosor hon tog från min garderob, som hon redan har fått yoghurt på och det hon har på kroppen är mina mamelucker. Det är som det är, livet.