Min dag.

Jag vaknade på morgonen av magont, varpå jag bajsade enorma mängder under vissa smärtor. På jobbet när jag satt på möte och väntade på min tur att prata började det vrida om i magen igen.
"Åh nej" tänkte jag. Men när det var dags för mig att ta min punkt hade det gått över i magen.


Efter mötet skulle jag fara och göra ett ultraljud. Jag hade såklart duschat och gjort mig ren och fräsch efter jättebajsningen imorse, men efter att jag lufsat omkring i det varma vädret med täckbyxor på mig och kom fram till doktorn var jag orimligt svettig i skrevet. 
"Åh nej!" tänkte jag och försökte fräscha upp mig på toa. Men när jag fick komma in till doktorn visade det sig att hon ville göra ultraljudet utanpå magen!


Senare på jobbet hade jag fått mejl från en journalist. Jag hade stått som kontaktperson på ett pressmeddelande på grund av att den som är insatt i ämnet är bortrest. Journalisten bad mig ringa, för hon ville att jag skulle komma till radion och prata om ämnet i morgonprogrammet. Åh nej, tänkte jag. Radio, morgon och ett ämne jag inte kan så bra?
Jag ringe upp journalisten.


Men då visade det sig att journalisten hade ändrat sig och ville göra inslaget längre fram, när min kollega ändå är tillbaka.


DET VAR ALLT OM MALINS DAAAG