We call it a kick.

Hela den här helgen var ledig. Det var jätteskönt. Jag har somnat 21.30 både fredag och lördag så jag vaknade tidigt idag. På förmiddan pysslade vi och såg på Cs favoritprogram Dinosaurietåg. Sen gjorde vi utflykt. Vi åkte till en sportaffär där N köpte bandyutrustning. C uttryckte en önskan att få en hockeyklubba och det fick hon. Vi åt lunch på Max, sen förevigade vi oss i en fotoautomat.


Jag blir glad av den här bilden!

Sen åkte vi ut på isvägen. Jag hade varit måttligt sugen, men det var jättehärligt och svinkul. N och C åkte skridskor och jag lånade en spark från sparkeringen. Det gick fort att sparka på isen. Det var skönt att vara ute i den där ärligt talat fantastiska miljön som finns mitt i stan. 


N och C spelade hockey, övade på passningar och skott. 

Sen for vi hem, N somnade på soffan, jag gjorde pasta"sallad", vi diskuterade hur få grönsaker det får vara i något om det ska kallas en sallad. I vår middag: makaroner, stekt halloumi, bacon, ärtor och körsbärstomater. När jag var barn var sallad en blandning av grönsaker, men N intog ståndpunkten att vad som helst som man blandar i en skål kan vara en sallad. Radikalt.