På internet och i köttvärlden.

Jag skulle vilja säga att noll människor har tagit upp saker från bloggen på ett opassande sätt med mig, men siffran är något högre än noll. Den är ett.

Alla människor (utom en) som tar upp saker från bloggen gör det på ett vettigt sätt. Ett trevligt sätt som jag uppskattar.
Allra oftast, under ett samtal om den senaste tidens händelser: Jag såg det på din blogg!
Eller: Vilken rolig onepiece du provade!
Eller, under ett samtal på tu man hand: Det där du skrev om på din blogg, jag känner också så.
Eller, i ett textmeddelande: Det där du skrev om på din blogg.
Jag uppskattar allt det.

Men sen har jag också råkat ut för en person som enbart tar upp saker som är känsliga och alltid när andra är närvarande. Hen har pratat ett par gånger om att det är opassande och farligt att blogga om sitt privatliv, så jag tolkar det som att hen straffar mig på det sättet. Eller kanske att hen har någon bakvänd logik om att det inte går att gå över gränsen med mig eftersom jag är öppen på min blogg. Jag vill bara säga att det stämmer inte, man kan gå över gränsen med mig.

Kommentarer