Svedjeholmaffären.

La ut det här på facebook igår:


Men det är såklart inte för att jag ska ha barn som jag avslutar mina uppdrag, utan på grund av en SKANDAL.

Ur DN: 

"Miljöpartisten Malin Svedjeholm har flera gånger varit i blåsväder. Under våren 2016 lät hon sitt barn leka med familjens gamla Barbiehus, trots att äldre plast kan innehålla kemikalier. Läget förvärrades hösten 2016, då Svedjeholm åt köttbullar på Charlies restaurang i Gammelstad, trots att restaurangen saknar KRAV-certifiering. 
- Det var så dunkelt, jag visste inte var jag befann mig. Det var sent på kvällen och jag trodde jag åt på Kafé Rekommenderas, påstod Svedjeholm då hon konfronterades med händelsen. 
Svedjeholm har senare bett om ursäkt.
I mars 2017 utlöstes en kritikstorm i social medier, då uppgifter kom ut om att Svedjeholm under en middag hos vänner skrattat åt ett snoppskämt medan hon drack icke fairtrademärkt kaffe som hon dessutom lät sig bjudas på.
- Va, ska jag betala för kaffet hemma hos vänner nu också? undrade Svedjeholm, som snart efter det kastades ut till en folkmassa som lynchade henne med selfiepinnar."