Läget.


Samma person, samma vecka. Ja, som du märker utnyttjar jag bloggen flitigt för att bearbeta selfieincidenten.


Jag är med barn! Idag är jag i vecka 23 plus en dag. Om exakt en vecka är jag där jag var i graviditeten när C föddes. 24 +1. 
Jag är glad att doktorn var så lugnande sist jag besökte henne, jag är lite nervös och jag håller tummarna för att den här bebisen stannar kvar längre i magen än C gjorde. Obs att nu låter det som att jag tillskriver C och bebisen en egen agens kring att stanna i magen, så är det såklart inte, när C hade fötts och folk höll på med att "oj vad hon hade bråttom" eller "tänk att hon ville ut så tidigt" blev jag bara irriterad, det var ju inte Cs vilja att komma tre månader för tidigt, det berodde på min kropp. De kanske försökte trösta eller avdramatisera eller något, jag vet int.