Lammkött.

Jag blir ofta besviken på kött när jag äter det på restaurang, och det här är anledningen. N gör så väldigt gott kött. Idag långkokade han lamm och serverade med grönsaker, ugnspotatis och sojasirap. Det var så mört att jag råmade av njutning.


Lammet var såklart kravmärkt. Vi är noga med inköpen på det sättet, så du kan ta för givet att allt kött jag visar upp i bloggen är kravmärkt eller ekologiskt, inklusive kyckling och korv. Fisken vi äter är ekologisk eller msc-märkt, och det inkluderar fiskbullar och makrillfilé i tomatsås, varför jag nu skulle publicera bilder på mina makrillfilémackor. Det är en anrättning som inte uppskattas av någon annan i hushållet, förutom katten. Jag älskar den dock.

Eftersom vi försöker hålla nere köttkonsumtionen och eftersom att jag har framställt mig själv som någon typ av miljövän vill jag bara säga detta.

Kommentarer