Veckan i bilder.

"Ta ett kort på oss när vi kramas!" 
"Okej." 
Jag och N hämtade C tillsammans på förskolan i tisdags.


Även på tisdagen. Vi åkte på vegetariska matlaget. Vi håller till i ett gammalt kollektivhus som numera är bostadsrättsförening. Där finns ett lekrum som C utnyttjade:


Det var så gott och trevligt på matlaget.

Natten mot onsdag fick jag ont i ryggen och magen, jag hade svårt att sova. Jag fattade inte varför, så på onsdag åkte jag in till sjukhuset för att kolla upp det. Jag träffade den läkare som jag tidigare refererat till som ultraljudsnörden, men som egentligen heter doktor Robert. Jag känner förtroende för doktor Robert. Han kollade upp så att jag inte var på väg att föda barn och skickade hem mig.


Men det onda gick inte över. På torsdagen åkte jag på nämndssammanträde i Råneå, men fick mer ont och blev hämtad av N. Han släppte av mig på sjukhuset och åkte sen och hämtade C på förskolan. Jag fick träffa en jourdoktor på förlossningen, hon hette doktor Fanny. Jag kände förtroende för doktor Fanny. Hon gick längre än doktor R hade gjort, förutom ultraljud, som visade att allt var normalt, klämde och kände hon på magen. Där jag hade ont satt inte livmodern, utan tjocktarmen. (Högt uppe på höger sida.) Hon satte diagnosen förstoppning. Oavsett vad det var, så var det i alla fall inget farligt och idag (söndag) har det onda gett med sig. 

På lördag var det första april och C lurade mig och N att Daffy hade fått en kattunge. På bilden försöker hon stoppa in kattungen i en burk.


"Vilket aprilväder!" skulle jag ha sagt, om det inte hade varit sånt här väder hela tiden. (Försökte nedan att ta en bild av snöfallet.)


Kommentarer