Dramaaah.

Jag kan inte förneka att jag njuter av kaoset som pågår i Vita huset just nu. Det vissa sa om Donald Trump innan han blev vald var att han var smart. Han kanske var hjärtlös, men han hade en hjärna, menade de. Det som har visat sig är att Trump är en ledare utan varken hjärta, hjärna eller själ, han saknar alla tre. Som humorist uppskattar jag den här farsen.

Efter att den senaste utvecklingen kring rysslandsaffären blev känd igår tog jag lycklig emot en färsk nedladdning av USA-podden. Vilken lyx! Donald Trumps plågade stab tröstas av journalister som tack vare det kan rapportera om scener som: Donald Trump och Sean Spicer skrikbråkar i Ovala rummet, vilket hörs ut i rummet intill. Någon kommer ut och höjer ljudet på en teve för att överrösta bråket. Och så det här med hur himla arg han är, Donald. Han förstår inte vad han har gjort för fel, han är aggressiv mot personalen för att de är inkompetenta och han beskrivs som helt isolerad, utan förtroende för några andra än sin dotter och svärson. Enligt en amerikansk journalist ser Trumps egen stab presidenten som "ett barn, ett intellektuellt hål, ett hopplöst fall, ett hot mot nationell säkerhet". Gud så svidigt citat. (Svid är mitt sätt att översätta engelskans "burn".)

Plus det här med att Sean Spicer, min icke avundsvärda branschkollega på andra sidan Atlanten, inte ville prata om Comeyhärvan och därför gömde sig från journalister bland buskarna utanför Vita huset.

För dig som inte redan gör det rekommenderar jag att filtrera USA:s utveckling genom Last Week Tonight med John Oliver och såklart USA-podden. Senaste avsnittet var med Sara Stenholm Pihl, Ginna Lindberg, Inger Arenander och Britt-Marie Mattson. Jag älskar nog Britt-Marie Mattson.