Gott humör kan leda till blogginlägg som det här.

Jag har tyvärr inget bra foto av följande, men det är varmt och soligt ute. Igår under dagen slog vädret om, från 2 grader på morgonen till 15 grader och sol mitt på dagen. Vi fick samtliga vårhybris och barn lekte på gatan i linne och shorts. Åh gud vad jag har längtat. Jag har längtat så mycket! Jag mår så bra i detta väder.

Ett par personer som har hört sig för om när bebisen är beräknad (18 augusti) har sagt:
"Då önskar du dig en sval sommar förstår jag!"
Jag har däremot längtat efter värme sedan i januari, är övervänten, som det heter på Ns dialekt, och hoppas på en supervarm sommar. Men det får man väl äta upp när man ligger och klistrar i lakanen någon het sommarnatt, äh, vem försöker jag lura, även det låter som en dröm för mig nu.

Härom dagen frågade jag mitt barn om hon trodde att hon kommer ha en bebis i magen någon gång när hon blir vuxen. Det trodde hon inte. Sedan hade vi en från båda håll lite konstig diskussion som slutade med att hon sa:
"Jag vet vem jag ska gifta mig med. Lillebror!"
Jag sa att det är förbjudet att gifta sig med sitt syskon, men tipsade om att man får gifta sig med sin kusin.

Nu ska jag berätta en liten anekdot som heter Jag har aldrig varit ihop med en hiphoppare. Samtliga mina pojkvänner har istället varit sådär, du vet, anti-hiphop. Det här har helt klart att göra med min dragning till långt hår på män och hur det ledde in på hårdrocksforum, där jag även fick min första kontakt med N. Hur som helst, jag har definitivt aldrig haft ett musikintresse, men lyssnat på olika genrer, bland annat hiphop. Mycket tack vare att hiphop ofta är rolig och lekfull musik. Men det har inte mina pojkvänner uppskattat, kan jag tala om. Jag har flertalet gånger varit med om att killar ska demonstrera hur dåligt hiphop är. Då försöker de härma hiphop.
De ba "Såhär låter det! Öh! Öh!" och så gör de rörelser med händerna, som ser ut som när en grupp äldre personer ska spexa en rap på ett femtioårskalas.

Slut på anekdot!

Inspirationskällor:

Michael Bolton rappar i filmen Office space: