Hej!

I helgen var det ju sol ute och värmen steg äntligen till någon slags normala försommarnivåer. Vårt barn C hade dejter både lördag och söndag. Grannbarnen hade tinat fram också, och kom och lekte spontant. Det känns så bra. C är ju ensambarn och går i förskola på ett annat bostadsområde. Och hon är blyg, men det kanske är ett större hinder att jag är det. Eftersom hon inte har så många kompisar där hon bor måste man ju hålla på ragga ihop träffar och sånt själv på ett mindre naturligt sätt, alltså om hon ska hänga med sina förskolekompisar. Och det tycker jag tar emot.
Men i helgen kom hennes kusiner på lördagen och på söndan hennes bästa kompis från gamla dagiset, åh vad vi gillar henne, och även hennes mamma. Det är en win win så att säga.
På söndagen låg jag i en solstol medan barnen lekte på gården, det blåste lite men jag tog på mig kofta och en sjal. Näsan stack upp ur sjalen. Jag läste en bok, sen la jag ner boken. Sen sov jag nog en stund. Näsan blev lite röd.