Kappselfie.


Jag är inte redo, men vinterjackan är i tvätten så nu plockar jag fram vårkappan. 

Jag läste nån undersökning om sociala medier härom dan, där det framkom att folk uppfattar sin egen och andras närvaro i sociala medier olika. Man uppfattade andras inlägg som självförhärligande och ytliga, men sina egna inlägg som rimliga. Man uppfattade andras selfiesar som ytliga, men sina egna som ironiska.
Oj, för mig är det så normalt att folk tar kort av sig själva att jag blev förvånad samt lite orolig att jag lever i en bloggbubbla och att alla utanför den tycker jag är ytlig. Men mina selfiesar är iallafall inte ironiska. Ja, jag är fåfäng, samt, jag tar bilder av mig själv där jag vill se fin ut. Det tycker jag är, hur ska jag säga, ett helt vanligt beteende och så uppfattar jag att de flesta andra också gör, som jag följer i sociala medier.