Olika typer av teambuilding som jag gillar och inte gillar.

Gillar inte:
Gruppmassage.

Gillar:
Vi ska prata om våra känslor. Oh yes baby, jag är redo, jag gillar sånt, jajamensan. Bring it on, nu ska vi berätta hur vi känner, inte vad vi tycker, detta är kaninhålet som alla grupper måste ramla ner igenom för att stärkas. Vi kanske ska gråta lite. Det kanske blir konflikt och det är lika med: utveckling. Vet att många hatar detta och att det är svårt och jobbigt, men ärligt, det är så bra och jag är helt med på noterna. Detta gör jag tusen gånger hellre än att sitta i en ring och ta på varann.

Tack från
Terapi
Ledarskapsutbildning 

Är dock lite glad att jag inte behövt göra en sån grej med mitt jobb just nu, eftersom jag är känd för att få lite överdrivna gråtanfall över saker för tillfället. 

Tack från
Graviditet