Soffa.

Igår åkte vi och köpte en soffa av min snälla jobbarkompis. Den soffa vi har haft hittills är en tresits som är relativt nätt. Jag har haft lite svårt att rymmas i den på grund av mage. Det är särskilt trångt eftersom en femåring och en katt ofta vill sitta på mig. Den nya soffan var lite större och har en divan. Vi provsatt och jag var så nöjd.

Jobbkompisens sambo hjälpte N att bära ut soffan till släpvagnen. Sen skulle ju vi ha in den i vårt hus också. Jag kan inte hjälpa till att bära just nu på grund av mage.
Jag ba "Men hur ska vi få in soffan?"
N tryckte ner en tusenlapp i bröstfickan på mig och sa
"Åk till skönhetssalongen och ta hand om dig. När du kommer hem är det här fixat".
Jag ba "Men hur"
N la ett finger över min mun och hyssjade.
"Du behöver inte oroa dig. Det här kommer tas om hand."
Nä jag skoja bara. N bar in soffan ensam. Det var inte mer med det.Förevigade av C.