Denna dag.

Det var intensivt på jobbet idag också och förekom dessutom flera mikrodramer, typ såna där nån skriver en sur kommentar på kommunens Facebook och tre pers mejlar varann för att enas om ett svar. Vi enades om "håll käften". 

Det var en strålande dag. Rörde mig utomhus på lunchen, i för trånga sommarskor och för trång kavaj. Hur det kommer sig att kavajen blivit för tajt i armarna av graviditeten är oklart (hostTANTARMAR). Jag bar även en vit t-shirt som jag blaskat ner med kaffe direkt jag kom till kontoret. Jag åt lunch med N.

Jag var så trött.

Jag köpte nya skor som var sköna: svarta loafers i läder, seglarskor, som expediten kallade för ett bra köp och som jag hoppas blir hållbara på det sättet att jag aldrig behöver byta ut dem.

Jag hämtade C och det var så varmt ute. Hon ville till en viss lekpark och vi for hem och bytte om till sommarklänningar med bara ben och packade ner rester i ryggsäcken och hade picknickmiddag vid den, lekparken alltså. Jag satt i solen på en filt och hon lekte och lekte. 
Vi hade glömt cykelhjälmen, men hon körde sparkcykeln så fort och glatt med klänningen fladdrande bakom sig. 
Vi kom hem igen runt 18.30 och då lekte hon lite med grannbarnen, sen gick vi in. 
Det hettar i ansiktet.

N hade jobbat över, han kom hem när vi kvällsfikade. Nu ligger de där två och ska försöka få henne att sova. Jag hör hur hon protesterar.

Jag vill av oförklarliga skäl försöka visa en bild på mina svarta sammetspetunior:

 

Mmm. Jag blir glad av dem.