Fredagen.

I fredags var det riktigt sommarlov. Det var så soligt och varmt att man inte kunde låta bli att vara glad, fastän man oroade sig för försäkringskassan. Jag och C joxade lite hemma och sen åkte vi till stranden.

 
 
Denna vackra höjd på vår tomt är en hög med gräsmatta och jord som blev över när N gjorde iordning våra odlingsbäddar förra sommaren. Jag kallar den numera blomsterkullen. 

Kolla våra potatisar! Jag blir så grymt motiverad när det växer nåt.

Förutom radiostyrd bil köpte C ett svärd för sina veckopengar, det har hon hittills använt för att skada naturen.
 
 
 
Stranden! Det var mycket kallt i vattnet. C badade och jag gick skrikandes ut till knäna. Vi var där i ett par timmar. Det finns lekpark också med massor av bra grejer och C gjorde allt och ville vara kvar när vi gick.

Då tog vi en sväng förbi Pridemarknaden i Stadsparken och hälsade på N som jobbade i miljöpartiets monter. Han gav mig och C fina regnbågstatueringar. Vi lyssnade på lite ball musik och C lekte i fontänen, sen var jag vrålhungrig och Ns pass var klart och hela familjen for och åt pizza.