Fröööh? Va.

Hej! 
Jag var hos barnmorskan, den vanliga barnmorskan, idag. Kände mig väldigt sedd och förstådd av henne. Jag har ju problem att sova, jag somnar utan problem men vaknar på natten och är vaken en eller flera timmar. Det här var ju jobbigt för mig, konstaterade barnmorskan. Det är viktigt att må bra som gravid.
En del blir sjukskrivna på deltid när sömnen inte funkar. Men eftersom jag bara har kvar tre arbetsdagar så kommer jag säkert jobba vanliga tider ändå, kanske gå hem om jag inte orkar med nån av dagarna.

I övrigt blev min bok refuserad igår, av Rabén & Sjögren. Det var väntat, Rabén & Sjögren är enligt mig Sveriges bästa förlag. Men jag blev såklart ledsen ändå. Jag har haft kontakt med två redaktörer som jag litar på och fått bra feedback. Idag pratade jag med N om boken också. Vad det lutar åt är att jag jobbar vidare med manuset igen och att det isåfall kan bli klart om ett år ungefär, med tanke på att vi ska få barn och allt. Detta är emot min natur, men jag har fått klart för mig att det är något normalt för författare. Jag tänkte också försöka mig på att visa mer av boken, på bloggen till exempel.

Jag har varit deppig över omvärldsläget, men kan konstatera att jsg blir glad av:

• barnkultur
• att Sarah Silverman finns

 

Här är exempel på några filmer vi sett den senaste tiden som seriöst gett mig hopp om framtiden? 

Jag kände också enkel och genuin lycka när vi såg filmen Trollz.

Sarah: härom kvällen raglade N ut ur sovrummet efter att ha sövt barnet. 
"Önskar du något?" frågade jag.
"Sarah Silverman" sa han och vi såg hennes senaste comedyspecial på Netflix. Den var jättekul! Okej, hejdå!

Kommentarer