Lugnt.

Ja, läkarkontrollen gick bra igen! Allting är normalt, barnet är stort och mår bra, min livmodertapp är inte det minsta förkortad, och när doktorn testade att trycka på magen påverkades den inte alls. 
Citat doktorn:
"Nämen nog ska det här gå vägen."

Det har väl börjat funderas om diagnosen cervixinsufficiens var fel, alltså eftersom det inte alls verkar vara samma läge nu som när jag väntade C. Doktorn nöjer sig med att säga att det är en diagnos som är svår att ställa. Jag själv har forskat och sett att en sak som inte brukar tyda på svag livmoderhals är för tidiga värkar. Jag vaknade ju med värkar dagen då C föddes. Tack vare ett barnmorskebesök någon dag innan förlossningen då ett prov togs vet vi också att det inte fanns någon infektion i min kropp. C föddes dagen efter min och Ns vigsel. Jag hade varit mycket stressad och nervös under dagen, men har blivit försäkrad av läkare om att sån stress inte kan utlösa en förlossning. Varför föddes C för tidigt då, om det inte skulle vara för att jag har svag livmoder? Ibland hittar man ingen förklaring till sånt.
Vi får se hur det här går. Men utgångsläget känns bra.

Kommentarer