Midsommarafton och midsommardag.

Midsommarafton var jättefin, med föräldrar, syster och syskonbarn i mina föräldrars sommarstuga. Vi hade knytkalas med god midsommarmat och min mamma hade ordnat en ganska avancerad skattjakt för barnen som var grymt kul för alla inblandade. 

Min syster hade tagit med sig Trotsboken, apropå hur C har varit senaste tiden. Det visar sig att C, N och jag är normala. Det är så skönt att läsa beskrivningar och citat som stämmer exakt in på ens egen situation.

Idag är jag trött. Vaknade tidig morgon och kände mig förorättad över saker. Jag sov lite mer, men är fortfarande i uppenbar obalans. Har både känt mig förbannad samt gråtit idag. Över vad? Ja, över barnets skrikanfall, över att Turkiet tar bort evolutionen ut läroplanen och över att folk som är både snälla och fina inte bryr sig om miljön. Till exempel.

Jag vill ej ligga här i sängen i min egen smuts, nu måste jag upp och göra något. N och C bygger en fågelholk tillsammans på hennes förslag. Jag är imponerad över Ns tålamod.

Kommentarer