Värt att fira.

Jag var hos doktorn idag på det som visade sig vara sista kontrollen. Allt är fortfarande normalt! Doktorn sa igen att det här verkar vara en helt annan graviditet än när jag väntade C. En normal graviditet, tyckte jag. Ja precis, sa doktorn, men: vi ska inte ropa hej än,
Nä nä. 
Man kan väl inte gå runt och ropa hej.
Hur som helst är det något att göra en extra kul fistbump över, eftersom det inte finns anledning att göra fler kontroller, livmodern beter sig normalt, allt med graviditeten är som det ska och barnet är ganska färdigt. Vad bra av mig och N att vi vågade försöka det här. 
Jag kommer inte träffa doktor Åke mer nu, det kändes lite högtidligt, den doktorn har gett oss så väldigt bra bemötande och omsorg genom hela den här graviditeten.

Nu har jag fått en tid om en månad för att planera kejsarsnittet. Tyvärr kan vi inte få något datum för kejsarsnittet, utan vi får ett intervall med datum, och får veta exakt när det blir väldigt tätt inpå att operationen ska genomföras. Det tycker ju både jag och N känns ej optimalt, lite oroligt. Men det går ju inte att påverka, så det är ingen idé att fundera på det.

Barn får inte vara med under ultraljud och jag hade ingen barnvakt, så C var med N på jobbet medan jag var på sjukhuset idag. Sen åt vi alla tre lunch tillsammans. Sen gick jag och C på biblioteket. Sen åkte vi hem. Nu är jag väldigt trött och tom på energi. 

Hejdå dagboken!

 

Kommentarer

L sa…
Så skönt att allt är som det ska! :-)
Malin sa…
Ja verkligen, tack för omtanken L! :)