Veckan hittills.


Den blomstertid nu kommer, med lust och fägring stor.

Det här får bli sista gången jag skriver om det kalla vädret, jag ska istället hitta hållbara copingtekniker eftersom jag inte kommer att få det jag vill ha. Vädergudarna kommer inte att komma springandes och dadda mig med solstrålar i ansiktet. 
Men hela min familj är i alla fall positiv till att flytta utomlands!

Är ändå glad att det är juni.
Jag har nio arbetsdagar kvar innan jag går på semester som övergår i föräldraledighet. I måndags och tisdags orkade jag inte med hela arbetsdagarna, på måndag var jag oproportionerligt trött efter att ha vaknat klockan 04 och på tisdag hade jag migrän. Båda dagarna gick jag hem tidigt och la mig och sov. Men en rolig sak hände på tisdag, jag var på läkarkontroll igen och allt ser jättebra ut, helt normalt alltså, med mig och barnet. Doktor Åke sa att det här är en helt annan graviditet än när jag väntade C. Nu ska jag fortsätta att gå på kontroll varannan vecka två gånger till, sen kommer jag vara i vecka 32. Om allt fortsätter att se lika bra ut släpper de mig då och jag träffar sjukvården igen när jag är i vecka 36, för att planera kejsarsnittet.

Igår onsdag var en bra och kreativ dag, jag kände mig stimulerad på jobbet och hade energi hemma som räckte till att göra smoothiesar med barnet på kvällen. Vi äger såna där, du vet när man köper smakisar och klämmisar och knölisar eller vad det heter, fruktmos i en påse med pip som barn suger i sig till mellanmål. Vi köpte såna påsar från det här stället. Därför att det är ett jättepraktiskt mellanmål, men så dumt med plastförbrukningen. Igår kom C på att vi hade såna påsar och så gjorde vi egna mixar och hon åt fjurti frukter i flytande form.Kommentarer