Är lycklig.

Igår var vi arbetsfria. Vi åkte till biblioteket hela familjen. Där brukar man ju läsa böcker, men vi ritade och byggde med magnetklossar. Sen lånade vi några böcker och tog med. Jag blev upphetsad över Emma och Lisen Adbåges "Halsen rapar, hjärtat slår - rim för 0-100 år". 
Vi gjorde något som kallas hyra film. Sen hade vi ett lillördagsmys. Vi åt godis! Mitt i veckan! Detta är oerhört för en femåring.

Jag blir så... otroligt glad av att umgås hela familjen tillsammans. Att höra N småprata med C om varför katten han färglägger blir grön.

Idag skulle jag vilja skriva att jag har haft en jättebra och härlig dag, detta till trots att vi tydligen bråkade imorse, jag och N, om en intressant del av familjens dynamik. Jag var för arg för att kunna prata om det på ett ordentligt sätt och sa otrevliga saker. Men sen... vi behövde måla den nya garagefasaden och mina föräldrar ställde upp som barnvakt. Jag lämnade C hos dem och sen jobbade jag och N tillsammans.

Jag sa förlåt för att jag varit otrevlig, vi lyssnade på poddar och stämningen var god. Vi blev färdiga med projektet. Vi laserar garaget, vi målar inte med täckande färg. Jag tycker det blev snyggt. Under dagen fick vi även vårt gamla köksbord sålt och hämtat och en ny tvättmaskin levererad. Det känns tillfredsställande. En stund efter vi målat klart började det regna. Jag hoppas färgen inte har runnit av.

Kommentarer