Ett vitt bord.

Jag har dåligt mörkerseende och är, ärligt talat, jag är FÄRDIG med svartbruna möbler!!! Inget mer sånt! Nej tack! Det ser ju bara dammigt ut och och och och
Och det är ju så mörkt.
Förra ägarna av detta hus tyckte om att inreda i svart och därför har vi ett svart/grått badrum samt svart köksinredning. Innan vi bytte ut det mörka golvet till rutigt såg jag inte ett sk*t i köket på vintern, det var som ett hål. Det vita matbordet är en till åtgärd för att leda in ljuset i huset. Bordet är inte bara ljust, utan godkänt för offentligt bruk vilket vi hoppas betyder tåligt. Hjärta hjärta hjärta hjärta

På middagsbordet idag: burgare på svarta bönor och halloumi, alltså halloumin är nermixad i bönorna.
Ns min kommer av att han kom på att han glömde steka bacon till burgarna.

Om du är intresserad av vad det är för bord så kommer det från Ikea och jag har glömt vad det heter.

Kommentarer