Fasad.Jag njuter ju inte av att renovera, men just det här projektet med att byta fasad på garaget har jag längtat efter. Den gamla höll på att ramla av. I år tar vi de två värsta sidorna på byggnaden, resten senare med tanke på budget och tidsåtgång. Jag njuter av att se resultaten. N fick hjälp av en kompis idag, snäll person som kom och hjälpte till.

Jag då? Jag sov på morgonen och förmiddan. N hade inte väckt mig utan lät mig få sovmorgon medan han gick ut och jobbade och tydligen var jag in the zone, för jag sov till halv elva. Halv elva! Senaste nätterna har jag sovit sämre än vanligt på grund av ryggont, så det var verkligen skönt.

Sen hämtade jag mig, förde bort barnet från teven, gav henne en mycket sen frukost, åkte och handlade och hämtade ut paket med skötväska och ett par suspekta haremsbyxor som kändes rimliga vid beställningstillfället. 

Kommentarer