Sömnlös i sommarnatten.

Klockan är sex och jag är uppe sen nån timme, för andra gången denna natt, pga störd sömn. 
Igår regnade det. Jag och N tittade ledset på varann, för vi visste vad det innebar: vi skulle städa. Det gjorde vi. N tog dammsugning och skurning, jag dammtorkade och städade toaletterna. Jag har ju foglossning och nåt skit i händer och fötter så att de är svullna och det värker i dem, jag är fumlig och fingrarna hakar upp sig när jag knyter nävarna. Karpaltunnelsyndrom tror jag att det är. Därför får N ta det tyngsta. 
Gud vad skönt när det blev rent. Efter städningen ville N och C gå på bio. Jag var sur för att de ville se Babybossen, en film jsg känt att jag hatade sedan jag såg filmaffischen. Men vi gjorde det och ja, filmen var... ganska bra. Biobesöket i sin helhet var extremt trevligt och en bra idé.

Jag bara åt och åt igår, såna mängder, utan att egentligen känna mig mätt. Till frukost fyra hårdbrödmackor, kände mig inte mätt, men tyckte att jag borde sluta. Till middag tre bitar av Ns löjligt goda ruccolapaj.

Sen la jag mig med C, supertrött. Jag somnade före henne, sur över hur obekvämt det är i kroppen nu för tiden. Det gör ont att ligga. Städningen tidigare tog ut sin rätt och ryggen och höfterna värkte. Hon försöker gosa och kan inte förstå att min enorma mage måste vara ifred och att jag är som en strandad val i gropen i sängen.
Jag gick upp första gången klockan ett ungefär. Då var N fortfarande vaken. Jag kastade in några mackor i hålet i magen. Sen somnade jag om och steg upp igen vid fem. Jag har matat katten, instagrammat och satt i en tvätt. 

En sak jag gillar är frukost. Och SVTs morgonprogram. Ska avnjuta sånt nu.


Kommentarer