Anteckningar.

Att blogga under nattvaken med spädbarn är som att rapportera inifrån en storm, eller kommunicera med räddningsmanskapet från en gruva där man sitter fast efter ett ras. Snart mojnar det, snart bryter de igenom och når dig, men i stunden känns situationen ganska så utsatt och krisig.

Mina intressen just nu är så begränsade att jag är glad att jag har min familj att prata med, eftersom det är fysiskt omöjligt för någon annan att vara intresserad av dessa ämnen. "Vid tre ammade han på båda brösten utan amningsnapp", "inatt fick jag sådär hårda bröst igen", "jag tyckte han sög så himla lågintensivt nu sist", "den där knölen under mitt ärr har ju försvunnit", "jag hoppas mjölken inte sinar"

Och så vidare och så vidare.

Jag kan även tala om en annan fråga som jag får input ifrån nu förutom mina bröst, de teveserier jag tittar på om nätterna.

VAD är det för fel på hårstylisterna i game of thrones? Asså! Jamen kolla Little finger bara! 

House of Cards är så dålig. Förlåt. Men verkligheten är så mycket roligare och det är så orealistiskt att alla inklusive presidenten är ensamma och helt avspända i olika pampiga rum hela tiden mitt i valrörelse och vad som helst. Plus, vilket stort fail när Joel Kinnaman låg med sin fru att DE INTE FILMADE HONOM UTAN TRÖJA. Vad i helsicke. När han äntligen fick ta av sig skjortan låg kameran klistrad vid hans frus bröst. 
Jag och många med mig ville se Joels bröst. 

?

Jag rekommenderar serien Ozark! 

Hej då.

Kommentarer