BVC.


Idag gick jag med bebisen L till barnavårdscentralen. Jag hade tänkt mig att han skulle sova gott i vagnen och att jag kanske skulle göra ett inspirerande besök på Ica på vägen hem. Ja, jag ser nu på ett besök i mataffären som ett lyxigt äventyr (jag såg fram emot att unna mig nässpray). Men L var hungrig och grät både på vägen till och från BVC, så jag småsprang istället med putande stjärt och blanksvettigt ansikte både dit och hem. 
Goda nyheter är att L har fortsatt att gå upp i vikt, enbart gödd av mina bröst. Bra jobbat av L och mig! Alltså, ingen bryr väl sig om vad folks bebisar väger, men våran väger iallafall 3550 gram idag. 
Hej och hå. Den här tiden i livet är verkligen ett härligt kaos. Men som vi kommer att skratta åt det här senare, sa jag till N. 
"Oj vad tokigt och roligt. Kommer du ihåg när jag skällde ut dig varje dag? Hahahahahaha"
Alltså, humöret är inte alltid på topp, kanske speciellt inte efter en natt med matningar varannan timme, hehehe he, och så vidare.

Kommentarer