Byx-överkurs etcetera.

Det är andra dagen hemma med bebis utan N. Den här dagen har börjat långt mer harmoniskt än gårdagen, igår grät bebisen ganska mycket och när han väl somnade blev jag stressad, tog tillfället i akt och bökade iväg oss till Cs skola, vilket gjorde att C grät för att jag ämnade att hämta henne just när hon skulle få mellis. 
C fick äta mellis på skolan, och det fick bebisen också, i en fåtölj i korridoren. Sen åkte vi hem. Idag har det varit lugnare, just nu sover lilla barnet på mig. Jag har sett på Morgonstudion på SVT. Ja, det var väl ganska bra faktiskt. Och Fråga doktorn och sen på Malou efter tio tills det blev "pinsamt" och jag blev tvungen att stänga av.
Det här med att jag hämtar C från skolan medför att jag måste klä på mig varje dag. Det känns ju inte som en så liten bedrift för en föräldraledig. Guldstjärna på det, eller hur? Va, har du BYXOR? "Blev idol i föräldragruppen"

Kommentarer