Splittrat om lördag.

Igår kväll fick jag en olycklig impuls att jämna till håret på C. Det slutade med att bebisen skrek i vagnen, ja han sover i vagn även inomhus asså, medan jag med gråten i halsen mässade "helvete vad dålig jag var på det här, SITT STILLA, jag ska aldrig göra om det här" och N vaknade på soffan och ba "vad är det för kaos?" 

Idag fick C gå till frisören.
De var väldigt förstående till min insats som mor/frisör och Cs sneda klippning. Vi blev nöjda med resultatet. 
Efter klippningen köpte vi lördagsgodis. Och nässpray.

På väg hem skådade jag klotter:

Jag hör dig.

Under tiden vi var borta plockade och dammsög N hemma i huset. Kan inte beskriva hur skönt det var, samt att fortsätta med sånt mellan amningarna idag och få lite mer ordning här hemma. 
Vi har även ätit lördagsgodis.

Kommentarer