Team persiljerot kämpar på.

Inatt sov jag själv med bebin i dubbelsängen och N sov med C i hennes rum. Lilla barnet åt varannan timme. Jag steg upp åtta och sa gomorron till familjen, sen ringde jag till barnmottagningen och bokade en tid med stomiterapeuten, ja det finns såna terapeuter. Vi vill kolla upp Ls stomi, jag tycker det känns skönt om nåt proffs kan ge oss lite mer tips om hur man ska sköta om den också, vi har inte haft kontakt med nån som är expert på sånt sen Uppsala.

Förmiddan handlade om att få i mat i samtliga i familjen. C lekte även med grannen. Jag var trött och tålamodet tog slut vid lunch, då vilade jag och bebin en timme innan vi åkte på kalas för min systerdotter som blir tio. Tio, det tycker jag är stort, tvåsiffrigt. Jag kommer ihåg hur stor jag själv kände mig när jag blev tio år.Det var en fin dag, solig. När L grät började jag svettas i ansiktet. Jag ammade två gånger i värdens sovrum. 

Barnen hade kul. Vid 17 åkte vi hemåt. Vi köpte hamburgare på vägen. Jag ammade i bilen medan N och C handlade. Hemma låg L i babygymmet tills det inte gick mer. Jag åt hamburgaren och drack läsken, sen ammade jag igen. Jag var så trött. C satte sig bredvid mig i soffan och ville se på My little pony, hon tjorvade med fjärrkontrollen och gnällde. Jag blev irriterad och gick in i sovrummet, ammade klart, sen gav jag bebisen till N och sov en timme. 

När jag kom ut bytte vi Ls stomipåse. Medan vi höll på hörde jag hur katten spydde. När jag skulle leta upp spyan råkade jag trampa i den. Jag städade upp det medan N klädde på bebisen, sen ville han äta igen, bebisen alltså. N gjorde kaffe åt mig. Det ringde på dörren, N öppnade, det var en unge som sålde kakor, N köpte kolabollar. Jag tyckte ungen var som sänd från ovan och var så glad att N självklart köpte en kaklåda och ställde varsin kolaboll framför mig och C.
Nu ser jag på spionteve med kramiga babyn medan N nattar vårt stora barn.

Team persiljerot kallar jag mig och N efter ett tillfälle när vi handlade bland annat det, persiljerot alltså, på Willys och kassörskan sa att vi hade ett bra samarbete vid kassabandet.

Kommentarer

lmd83 sa…
Vilken underbar komplimang! Det är typ allt jag letar efter hos en framtida partner: God samarbetsförmåga vid kassabandet! :-D
(Som gammalt kassabiträde på en stormarknad vet jag minsann vad jag talar om.)
lmd83 sa…
Plus att jag nu lärde mig vad persiljerot är. Inte känt till innan.
Din blogg är ibland så himla allmänbildande.