Diviga maskiner.

Vi köpte en ny tvättmaskin i somras och jag är jättenöjd med att den till exempel tvättar kläder. Men en sak jag inte gillar är detta med att den vid avslutat program ska börja ge ifrån sig ett tjut, som den upprepar med jämnt intervall. Tjutet signalerar att den är färdig. Vad i hela friden? Vad ska det va bra för? Är tvättmaskinen en unge på toaletten eller? Att tvätten är färdig, det märker jag väl. Kan inte tänka mig den misslyckade fokusgruppundersökningen som ledde fram till den här funktionen. Vem vet inte att de har satt igång en tvätt? Och skulle man glömma så upptäcker man ju det efter en stund. Jag blir helt arg på tvättmaskinen när den piper sådär. Jag har väl annat för mig än att enbart vänta på att tvätten blir färdig! Så himla divig förväntan att jag ska kuta in omedelbart när den är klar och ta hand om den som en himla personlig betjänt. Ååh mäster tvättmaskin, det är klart att du inte ska behöva stå här med tvätt i dig en enda sekund! Du gör så rätt i att ringa på mig. Ursäkta att jag är sen, det var rätt åt mig att jag fick höra ett irriterande tjut med jämna mellanrum hela tiden jag satt och ammade mitt barn, jag skulle såklart ha dansat in och tagit hand om tvätten.

Kommentarer