Dagens äventyr.

Jag vaknade när Love grät för att Nicklas öppnade garderobsdörren. Den lille sover ju problemfritt i spjälsäng, som står vid fotänden av vår stora säng och är känd från en miljon spegelselfiesar. Vete fasen hur det har gått till, det är inte ens ett mål för oss att barnen ska sova i egen säng. Mest handlar bebisens sovrutiner om att vi inte ryms fyra i dubbelsängen. Men efter att Charlie i ett språng mot vuxenlivet även har passat på att börja sova hela nätterna i eget rum så är det bara jag och N i stora sängen. Det är verkligen ovant.

Jag steg upp och matade Love medan Nicklas och Charlie åt frukost. Sen åkte de, trodde jag, innan jag såg genom fönstret att bilen hade huven uppe och en batteriladdare inkopplad. Efter att vi letat fram laddsladdar och nyckel till min elcykel for de iväg, Charlie i cykelvagn.

Den lätta snön ute smälte bort medan solen steg, bebisen somnade och jag funderade på vilka uppgifter jag skulle ta tag i. Då kom jag på att det var SELFIE O'CLOCK!

Jaja, sen tvättade jag och plockade etcetera.

Sen ägde en sekvens av matningar och spyningar rum innan vi gick ut på barnvagnspromenad.

Cliffhanger!

Kommentarer