Flamsar klart om dagen.

Jag gick till affären med Love i vagnen. En anställd tyckte att Love var söt. När jag kom hem hade jag fått paket i posten. Jag har haft lite problem "downstairs" (varför berättar jag det?) efter förlossningen och nu hade jag höga förväntningar på en östrogenkräm som jag beställt från Apoteket. Alltså, jag var förvånad, för jag har mig veterligen inte fött barn genom snippan, men läget klarnade när jag läste i vårdguiden att amning påverkar kroppens hormoner vilket kan leda till känslighet... i... fittan.
Försökte uttrycka mig finkänsligt. (Kommunikatör.)
Så man kan alltså ha ont "downstairs" även fast man fött med kejsarsnitt.

Jag ska förresten kokettera med att jag prioriterar bort alla vårdkontakter som gäller mig själv på grund av allt som är på gång med barnen. Det innebär att jag hittills har avstått från: efterkontroll, tandläkarbesök, cellprov. 
Det är förstås underbart att prioritera bort alla de sakerna. Åh Gud! Att inte gå till tandläkaren är som rena spaet. Och att inte göra cellprov var som en lång massage.

Kommentarer