Luleå-Uppsala tur och retur.

Jag ville ta en bild av det här ögonblicket för att minnas det. Bilden förmedlar att jag sitter i en flygtaxi, men inte att jag är uppfylld av lycka. Det är jag dock. Vi har varit på återbesök på akademiska sjukhuset med Love. Jag är glad, för det ser bra ut, allting ser bra ut. Och så misstänker jag att jag knöt an till personalen under vistelsen direkt efter Loves födsel, så att jag förknippar stället med en moders kärlek.

Jag och Nicklas åkte ner tillsammans i förmiddags efter att ha lämnat C på skolan. Nu en frågesport.

På resdagens morgon med stress och stök i familjen som består av mamma, pappa, en sexåring och en bebis, vem får ett utbrott i hallen? 
Svaret är: mamma

På en flygresa med mamma, pappa och en tremånaders bebis, vem är gnälligast?
Svaret är: mamma

Kommentarer