Bloggstockning.

Jag hann inte berätta klart den spännande historien om mjölkstockningen i tisdags! För det var förstås det jag hade. Det gjorde ont i bröna hela tiden och speciellt under amningen. Jag kollade då på en film där en tjej mjölkade sig själv i en mugg medan en pedagogisk röst sa att det kan vara svårt att självmjölka. Ett tips var att mjölka sig själv i en varm dusch. När Love sov försökte jag mig på det, men såklart fick jag inte ut nån mjölk, utan hade bara gjort saken ännu värre efteråt genom att stimulera brösten till tusen. Jag grinade lite.
Nåja. Vid 14-tiden löste den mest lämpade personen problemet genom att suga i sig mjölken, medan jag satt och räknade: en, två, tre, fyra, etcetera.
Alltså, det där med att räkna är nåt jag gör för att stå ut i jobbiga situationer, det kan vara när man har ont eller är orolig. Jag räknade till sjuttio och började sedan om. Jag var mycket lättad när det onda gick över.

Kommentarer