Hej!

Jag tänker så mycket som jag inte hinner skriva om. Vet du vad vi gjorde i helgen? På lördagen städade jag hela huset själv, medan N var ute med barnen. Jag ville hellre städa än gå ut med barnen, alltså. När jag hann allt vi planerat innan de var tillbaka, dammtorkning, dammsugning och städa toaletterna, skrek jag "booyah".

På söndagen åkte hela familjen till Ikea i Haparanda. Du som läser det här kanske inte förstår vilken bragd det är. Speciellt att vi klarade av det från start till mål utan att någon blev på dåligt humör. 

Ikea har ett amningsrum som jag och Love utnyttjade två gånger. Underbart.

Vi köpte köksskåp och lite annat.

En gång läste jag en krönika av en rockjournalist som beskrev hur hon kände sig cool när hon lyckades rodda ett kafébesök med tre barn. Jag förstår precis. Den känslan jag får om mig själv när jag genomför någon form av transport eller aktivitet med båda barnen är: cool. När bebisen skriker medan jag kör bil och jag lugnar honom genom att stoppa i nappen med ena handen, medan jag pratar trevligt med C om nåt tokeri hon funderar på. Det är som att surfa, hålla sig stående upprätt på vågorna. Fy vilken bra mental träning det är att ha barn.

Nu hinner jag inte skriva mera, pusspuss och kramkram!

Kommentarer