Kultur i veckan.

I fredags hade vi fredagsmys med ostbågar och chips och såg på klassikern Wallace & Gromit och förbannelsen med varulvskaninen. Den är underbar enligt mig och gick hem fint hos C, den var till och med läskig för henne, vid två tillfällen kröp hon plötsligt upp nära en. Det var mysigt.

Jag och Nicklas har också försökt se andra säsongen av Stranger things. Jag älskade första säsongen passionerat, men den andra uppmanade ständigt till att titta i mobilen eller berätta anekdoter om helt andra saker.
I lördags när båda barnen sov drack jag ett glas vin som gjorde mig måttligt till kraftigt salongsberusad, sen avbröt jag mig fram genom hela säsongsavslutningen med att berätta spännande historier för Nicklas, som exempelvis "när jag bajade på mig i skolan". Uppskattades väl sådär av N.

Den historien är en av alla spännande anekdoter som jag har berättat för C när vi ska sova. Det är en grej hon gör nu, att be mig berätta nåt från när jag var liten. Den aktuella kvällen bad hon mig berätta saker på temat "pinsamt".

Jo förresten, vi upptäckte också världens roligaste grej: att försöka prata medan man har bitit ihop käkarna. Jag läste högt litegrann på det sättet. Haha! Rekommenderas. Av nån anledning låter man som Siri.