Lördag.

Idag var det lördag och ej snöstorm. Det var en perfekt vinterdag med minus fem grader och solsken. Jag firade det med att ha ett tålamod så fast såsom en fluff av badskum som vilar ovanpå ens handflata. Vistades ute i det vackra vädret exakt tre minuter med en snöskottande Nicklas, C utan vantar och täckbyxor och en illskrikande Love i vagnen innan jag kokade över och stormade in.

Nåja. Sen hämtade vi oss. Nicklas tog en promenad med Love. Jag gav efter för Cs tjat om att se på sminkvideor med Charisma Star och vi blev inspirerade. Snart hade vi båda rätt fräcka sminkningar.

Min syster hälsade på med barnen. Vi lekte med slime och åt middag ihop. Till kaffet visade C lite sminkvideor tills alla var less på det. Sexåringarna konverserade:
"Jag vill inte se mer på det här."
"Näe. Jag vet, vi leker Pruttsson Jansson Fisen."
"Ja, och vi är ganska korta."
Sen gick de iväg nedhukade.