Skiftet.

Ett skifte har ägt rum. I mitt liv alltså, inget mer dramatiskt än så. Skiftet är att lilla bebisen sover ungefär sex timmar per natt i sträck numera. Det betyder att jag inte behöver sova på dagarna för att orka med, jag har vanligtvis sovit på förmiddagarna när bebin sover för att ta igen sömn jag förlorat på natten. Att jag inte behöver sova ikapp om dagen gör att jag hinner med: skitmycket grejer! Kolla bara på det här, igår
1. tvättade, köksfixade, stomipåsbytte, etcetera, jag
2. jobbade med mina två uppdrag, en illustration och en logga! (!!)
3. gjorde en frivillig serie (se tidigare inlägg).

Idag har jag:
1. tvättat etcetera!
2. handlat mat
3. gjort försäkringskasseärenden som kräver att man loggar in via en dator (ja, du fattar)
4. skannat in tidigare nämnda serie
5. bloggar för närvarande!
6. överanvänt utropstecken!

Ja, det var väl det det, hej hej!

Kommentarer