Skräckmiddag.

I fredags hade vi skräckmiddag här hemma med min syster och hennes barn. Så kul!
Spyende pumpa.

Giftbål.

C var ledig med mig hela dagen och Nicklas var ledig halva dagen. Vi pyntade, handlade och lagade maten tillsammans.

Ett läbbigt fönster med spindelväv och fladdermöss.

En glad häxa.

Jag skulle bli en vampyrdrottning, men resultatet blev på grund av tidsbrist oklart.

Här är vi allihopa!

Ett antal missbildade bajskorvar.

Det här ska föreställa flugsvampar.

Två fina skelett.

Vi åt och fikade, sen gick barnen ut och körde bus eller godis. Jag antar att vi gjorde det på fel dag. Men skörden blev ändå god, det var såväl godis som pengar och frukt. Vi busade faktiskt inte med nån, fastän hot om sådant förekom (jag var med och hade en toarulle i väskan för att kunna hjälpa till).


Kommentarer

Malin sa…
Håhå, bästa kommentaren!