Sy till barnen.

I helgen gjorde vi klart ett litet projekt i Charlies rum, nämligen en himmelsäng. Eller det kanske mer blev ett draperi runt sängen? Jag vet int, men såhär var det.

C valde tyget i affären, Nicklas skruvade upp skenan i taket och jag tog på mig att sy längderna, tre stycken. Ett tips när du ska sy gardinlängder är att mäta hur långa de ska vara, men inte göra några andra förberedelser, för det är tråkigt. Jag har så svårt med förberedelser att jag har svårt att komma igång över huvud taget om jag måste göra det. Nå, jag och Charlie klippte ut längderna och sen sydde jag, utan att stryka fållarna eller nåla. Jag bara vek kanten och sydde. Och det blev väl jättebra. Herregud, vem bryr sig? Viktigast är ju att det blev gjort.

Nu tycker jag Charlies säng är mysigast i världen. På bilden testades den av Love.