Helgen.

I helgen tänkte vi såhär, att på lördag ska vi göra tråkiga saker och på söndag ska vi göra roliga saker. Så på lördag delade vi upp sysslorna och storhandlade, röjde upp i Charlies rum och julpyntade. På söndag skulle vi ha roligt, alltså började vi att montera nya köksskåp i matsalen!
Nu skojade jag. Usch, vad jag vantrivs med renoveringar. Alltså arbetet, att vara mitt i renoveringen. Vilket jäkla sysifosarbete det var att göra hemmet prydligt och pyntat också. Haha, nämen det är bara att se komiken i det hela. 
Resultatet. Det är vad jag ser fram emot i den här situationen. 
Vi hann såklart inte färdigt med denna hemförbättring, utan avbröt för att åka till stan och se på den levande julkalendern. Vi kom fram prick klockan 14, när det började. Det var en populär föreställning. Det var helt proppfullt på den lilla läktaren. Charlie fick sitta på Nicklas axlar och titta på pjäsen över kanten på ett plank och N fick sig en bra titt på en grön presenning. Jag och Love fick nåt ännu bättre, vi fick vara back stage! Alltså gå fram och tillbaka bakom planket och kolla hur olika tomtar sprang in och ut genom ett hål i tidigare nämnda presenning, allt medan mörkret föll över Stadsparken. Ja, mörkret faller klockan fjorton. 
Sen gick vi och fikade med några kompisar som vi träffade på. Ost- och korvtallrik på Ebeneser.