Jag är nöjd.

Igår var det lovdag på skolan. Va? Säger man så? Charlie var ledig från skolan, i alla fall. Nicklas tog halvdag på jobbet. 

När jag stod i tvättstugan och hängde tvätt medan Love sov, Nicklas städade toaletterna och jag hörde Charlies glada röst när hon lekte Mån, var jag lycklig. Jag tänkte: det är såhär livet ska vara. 
Jag tänkte komma till det, att jag har känt mig så förnöjd den senaste tiden. Njutit av julmyset. Jag är glad över min familj. Vilken tur att vi bestämde oss för ett till barn. Och att vi vågade skaffa familj från början och att jag hamnade bakom Nicklas i den där kön för tolv år sen.

Mån är Charlies syster som bor på månen. 

Idag är det lördag. Jag var med Charlie på ett kalas på Leos lekland. Eftersom det ändå slutar med att alla barn sprids som frön för vinden där inne passade jag och Charlie på att leka med varann. Det var härligt.
Sen blev vi hämtade av min far och fick komma på namnsdagsfika hos min syster. Där väntade Nicklas och Love. Syrran bjöd på nybakade lussebullar.

Min mamma gav mig tidig namnsdagspresent, jag har ju namnsdag imorgon: en chokladask!!! Ursäkta att jag blir överupphetsad över detta, men jag har verkligen önskat mig just det, en chokladask. Det var dessutom den bästa chokladasken som finns: en paradisask. Alltså detta med att få 
1. Choklad
2. Olika sorters choklad, så att man inte blir less utan det är kul hela tiden

Tack för mig!

Ps. Nicklas tog hand om mig idag genom att skjutsa mig till Leos, åka och storhandla medan jag och barnen var hos syrran samt skynda fram jättefin mat när jag var darrhungrig vid hemkomsten. Ds.