Post.

Fortsättning angående min oönskade post. 
Jag har ju länge klagat över att folk skickar hem post till mig som jag måste källsortera. Först var det mest välgörenhetsorganisationer, som jag ansåg ej borde straffa mig med post, eftersom jag stöttade dem. Då gick jag tipset att skriva till alla dem och be dem sluta skicka brev. Jag gjorde det och det hjälpte. 
Jag gjorde det även med postkodlotteriet.

Men det fortsatte tyvärr att komma brev. En gång 2016 köpte jag skrivarpatroner på Ink club, av deras eget märke. Det var billigt, förstörde min laserskrivare och gav Ink club förevändningen att börja skicka hem en aldrig sinande ström av post till mig. Härom månaden beställde jag några av Charlies skolfoton från Kungsfoto. Sen dess har jag fått reklampost från Kungsfoto, Önskefoto och Smartphoto. Jag blev tokig. Och igår skrev jag mejl till alla de här företagen och bad dem att sluta skicka brev.

Då! Fick jag veta det här! 
Från nån människa på ett fotoföretag:
"Vi köper alla våra adresser från statens personadressregister, så om du inte vill ha reklam hemskickad får du lägga in en reklamspärr hos dem."
En reklamspärr! Åh! Detta är så underbart! 
Tack, människa på fotoföretaget! Du hjälpte mig verkligen.
Om det här fungerar kanske jag får tid till något annat än källsortering.