Att skaffa en frisyr.

Man kan ju skriva om mycket, till exempel att jag var sur HELA dan igår, men viktigare är min frisyr. 

Ett tag har jag haft som mål att skaffa mig en sån. Därför ska jag gå till frisören. Jag har inte bokat nån tid än eller så, men beslutet är taget. Min frisyr idag är en ka-ta-strof. Jag klipper mig själv och det går dåligt, för jag kan ju inte det. Det står klart nu efter att ha hållit på såhär ett tag. Ungefär varannan gång jag klipper mig blir jag nöjd, varannan gång råkar jag klippa en ful frisyr. Sen går jag och är missnöjd med mitt hår tills det har vuxit ut igen. Jag vill inte ha det såhär. 

När man har klippt sig själv ett tag tar det liksom emot att gå till frisören. Det är som att vara en hoarder. Såklart behövs en städning av hemmet mer än nånsin, men man vill inte be om hjälp, för man vill inte visa upp hur det ser ut därinne. Men nu struntar vi i det. Det är bara att gå till frisören och säga: ”Jag har klippt mitt eget hår i tre år, det blev fel, snälla hjälp mig.”