Det hände frisyr.

Idag skedde det, jag lät en frisör klippa mitt hår. Såhär var det. 

Jag hade med mig den här bilden:

Och bad frisören att klippa mig så. 

Hon tvättade mitt hår, klippte det och sen frågade hon om hon skulle stajla det för att se ut som på bilden. Jag sa ja. 
Medan jag såg resultatet växa fram hoppades jag hela tiden att det skulle komma någon sista touch som gjorde allting jättesnyggt. Men det kom inte:

Jag ställde mig frågande till resultatet. Foto från restaurangtoan där jag och familjen åt kinamat efteråt. Till frisörens försvar ska jag säga att hon var så omtänksam att hon gjorde lite extra mycket lockar i håret, så det skulle hålla ”till imorgon”. Gullig.

Men det var ju bara själva stajlingen det. När vi kom hem tvättade jag ur alltihop och då kom den egentliga klippningen fram. Den är jag nöjd med!

Haha, kolla Love!

Nog fattar jag att man inte kan fås att se ut exakt som en fotomodell man valt ut på bild. Det gör inget, huvudsaken är att jag har en riktig legit frisyr nu. Äntligen!

Kommentarer

Unknown sa…
Snyggt!!! Fick du polisonger som på bilden?? Luggen skulle vart kortare och bredare (om det skulle stämt med bilden!) Kom te ölme så klipper jag dig, är bäst på roliga frisyrer!
Malin sa…
Jaa det vill jag! ❤️❤️❤️ Polisongerna pratade vi om, men jag har upptäckt att det blir konstigt med glasögonbågarna när jag har såna, iallafall de jag har gjort själv hemma.