Senaste nytt?

I helgen var det både härligt och jobbigt. Vi tog det lugnt allihopa och det gillar jag. Lördagens enda utflykt var en gemensam promenad till affären för att köpa lördagsgodis. Dessutom har vi börjat med skärmfritt för vuxna förra veckan. Mobilerna ligger i en skål på bordet mellan klockan 16 och 19 och hela söndagen. Det här har medfört att jag har fått prata jättemycket med Nicklas. Shit vad kul! Barnen har ingen skärmfri tid. Det är inte de som har problem.

Men i lördags var N sjuk. Han vilade några stunder. Och på söndag blev jag sjuk och Love också. Det är nåt förkylningsvirus. Sen det här med att Loves påse lossnade två gånger under söndagen. Alltså... vad kladdigt. 

På måndan var jag och Love fortfarande trötta och sjuka. Ingen av oss hade kunnat sova så mycket. I vanliga fall tycker jag det kan vara småmysigt att vara sjuk, man får stanna hemma, bädda om sig och kanske bli lite ompysslad. Men vet du vad som händer när man blir sjuk när man har en liten bebis? Man måste ändå ta hand om den. Så det är inte mysigt.

Charlie var också krasslig igår måndag. Nicklas stannade hemma och jobbade hemifrån och hjälpte till med barnen när jag behövde det. En väldigt bra lösning.
Idag mår alla bättre.