Tips.

Andra väldigt bra tips jag har fått för att acceptera utseendet:
Kom ihåg att folk inte gillar dig för att du är snygg utan för andra saker, du är kanske rolig eller snäll eller smart.
Tänk på allt kul som kroppen kan göra.
Följ inte skönhetskonton etcetera, det är en grundläggande grej och väldigt viktig för mig. Jag försöker välja mina intryck så långt det går och välja bort sexistisk skit, för det mår man bara dåligt av.

Sen har jag tänkt på en pod där en tjej berättade om resan från tjock till smal och allt hon fick och gick miste om när hon tappade vikt. Hon fick intresse från killar, men gick miste om sin roliga, avslappnade sida. Som tjock hade hon dansat fult och gjort roliga partytricks. Som smal kunde hon inte det längre. Det hörde inte till att göra skoj på sin egen bekostnad och flamsa när hon var en ”vacker kvinna”. Den rikedomen ska jag ta vara på när jag gör en liten omvänd resa.