Att välja sina intryck.

Jag är en person som kräver extremt lite yttre stimuli för att vara nöjd. Alltså, nu tänker jag att yttre stimuli är till exempel lämna huset, ha nya upplevelser, träffa människor. 
Trots att man inte får vara det så är jag känslig för stress. Jag är känslig för det mesta, koffein, alkohol och hormoner. Systemet känner av små duttar av saker. Kort sagt trivs jag med att ha det stillsamt.

Sen jag blev mammaledig har jag kunnat välja mina intryck nästan helt. Jag har gjort som jag behövde och nästan inte gjort nåt.
Ofta när jag ammar ser jag på någon teveserie eller lyssnar på en podcast. I början var det vanligt att jag inte underhöll mig med något alls. Jag bara satt där. Och tänkte. Och tittade på möblerna och inredningen i rummet. 

Förresten har det skett ett skifte i bebistillvaron igen. Love kan sitta i en barnstol. Han har också fått en fastare magmun. Det innebär att han inte kräks lika ofta och jag behöver inte tvätta kläder varje dag längre. Sweet!